11 Huisartsen Meet Your Mates! Een webinar

Webinar voor starters en stoppers
Inleiding en inhoud

Denk je er als huisarts over na om (op termijn) een praktijk te starten of over te nemen? Of overweeg je binnen nu en vijf jaar juist te stoppen met het praktijkhouderschap?

Deze online kennismeeting "Meet Your Mates" brengt starters en stoppers op inspirerende en verbindende wijze bij elkaar. Want maken ze niet gedeeltelijk dezelfde processen door en is niet alleen de route anders?

Wij bieden u een eerste kennismaking met de overeenkomsten, kansen, uitdagingen en benodigdheden tijdens de huisartsenreis met name op praktisch en financieel vlak. Vooraf ontvangt u op uw huisadres een goodie bag die tijdens de bijeenkomst gebruikt kan worden. 
In dit verband is het belangrijk dat u zich realiseert, dat u bij deelname aan de cursus, akkoord gaat met het feit dat wij uw naam en adres- en telefoongegevens doorgeven aan de organisatie die de goodie bag verstuurt. Ook uw emailadres wordt doorgegeven.

Details
 

Voor wie ?

(zich oriënterende) praktijkstarters en -stoppers

Datum en locatie

25 januari 2022

Tijd

19.00- 21.30 uur

Kosten

geen

Accreditatie

aangevraagd voor 3 punten

11Huisartsen.frl heeft, in samenwerking met hun partners ABN Amro, Afûk, Doktersdiensten, Makelaardij Friesland en de Rabobank, onderstaand programma samengesteld.

Programma

19.00 uur

Opening en welkom

 

Continuïteit huisartsenzorg in arbeidsmarktperspectief

 

Two minutes of fame

 

Ondernemende medicus (inclusief overdracht)

Er zijn diverse aspecten die bij een associatie of praktijkovername komen kijken. Wat is er interessant aan het hebben van een praktijk? Wat (ver)koopt u precies? En wat is er mogelijk, zowel privé als zakelijk?

 

Overdragen en staken

Een praktijk (ver)kopen doet u niet dagelijks. Het is best spannend en een belangrijke beslissing in uw leven. Het is meer dan een financieel en juridisch aspect. Het gaat ook over mensen, emoties en uw patiënten. Hoe kunt u hierbij worden ondersteund?

 

Financieel Plan
Hoe begint u? Hoe stelt u (gezamenlijk met ons) een financieel plan op dat rekening houdt met uw wensen? Een financiële blauwdruk van uw situatie op dat moment.

 

"Moetsje dyn takomstige kollega's"

21.30 uur

Afsluiting

 

Schrijf u direct in

Indien u geen account heeft bij de Doktersacademie, verzoeken wij u zich via dit e-mailadres aan te melden: info@doktersacademie.nl. Wilt u daarbij de volgende gegevens vermelden?

  • 11 huisartsen/Meet Your Mates
  • Naam
  • Geboortedatum
  • BIG nummer
  • Functie: waarnemer, HIDHA of praktijkhouder

Heeft u wel een account bij de Doktersacademie? Meld u dan aan via deze website onderaan deze pagina.

Belangrijk: als deze online kennismeeting vol is, kunt u een mail sturen naar info@doktersacademie.nl. Wij zetten uw naam dan op onze wachtlijst. 

Uw eventuele afmelding dient plaats te vinden tot 5 dagen vóór aanvang van de cursus.

Overzicht