11 Huisartsen Meet your mates!

Workshopcarrousel voor starters en stoppers
Inleiding en inhoud

Denk je er als huisarts over na om (op termijn) een praktijk te starten of over te nemen? Of overweeg je binnen nu en vijf jaar juist te stoppen met het praktijkhouderschap?

De nascholing "Meet your mates" brengt starters en stoppers op inspirerende en verbindende wijze bij elkaar. Want maken ze niet gedeeltelijk dezelfde processen door en is niet alleen de route anders?

De workshopcarrousel biedt een eerste kennismaking met de overeenkomsten, kansen, uitdagingen en benodigdheden tijdens de huisartsenreis met name op praktisch en financieel vlak.

Details

Voor wie ?

(zich oriënterende) praktijkstarters en -stoppers

Datum en locatie

dinsdag 7 april 2020, ABN Amro, Willemskade 10, 8911 BA Leeuwarden

Tijd

17.30- 21.00 uur

Kosten

geen

Accreditatie

aangevraagd

11huisartsen.frl heeft, in samenwerking met hun partners ABN Amro, Afûk, Beljon+Westerterp, Doktersdiensten, Makelaardij Friesland en de Rabobank, onderstaand programma samengesteld.

Programma

17.30-18.00 uur

Ontvangst met soep en broodjes

18.00-18.10 uur

Opening en kort welkom

18.10-18.30 uur

Plenaire opening

18.30-18.50 uur

Carrousel ronde 1

Workshop 1: Ondernemende medicus (inclusief overdracht)
Er zijn diverse aspecten die bij een associatie of praktijkovername komen kijken. Wat is er interessant aan het hebben van een praktijk? Wat (ver)koopt u precies? En wat is er mogelijk, zowel privé als zakelijk?

Workshop 2: Overdragen en staken
Een praktijk (ver)kopen doet u niet dagelijks. Het is best spannend en een belangrijke beslissing in uw leven. Het is meer dan een financieel, juridisch aspect. Het gaat ook over mensen, emoties en uw patiënten. Hoe kunt u hierbij worden ondersteund?

Workshop 3: Financieel Plan
Hoe begint u? Hoe stelt u (gezamenlijk met ons) een financieel plan op dat rekening houdt met uw wensen? Een financiële blauwdruk van uw situatie op dat moment.

19.00-19.20 uur

Carrousel ronde 2

19.30-19.45 uur

Pauze

19.45-20.05 uur

Carrousel ronde 3

20.10-20.45

"Moetsje dyn takomstige kollega's"

20.45-21.00 uur

Afsluiting met drankje


Schrijf u direct in

Indien u geen account heeft bij de Doktersacademie, verzoeken wij u zich via dit e-mailadres aan te melden: info@doktersacademie.nl. Wilt u daarbij de volgende gegevens vermelden?

  • 11 huisartsen/Meet your mates
  • Naam
  • Geboortedatum
  • BIG nummer
  • Functie: waarnemer, HIDHA of praktijkhouder

Heeft u wel een account bij de Doktersacademie? Meld u dan aan via deze website onderaan deze pagina.

In verband met de indeling en catering dient een eventuele afmelding plaats te vinden tot 5 dagen vóór aanvang van de cursus.

Overzicht