Menu

AED & ReanimatieDoelgroep:        Huisartsen en medewerkers uit de huisartsenpraktijk
Datum:              zie onderaan deze pagina voor het overzicht
Tijd:                  19:00 – 21:30 uur
Locatie:             Dorpshuis Ien & Mien, Buorren 13-a te Goutum
Aanmelding:      onderaan deze pagina
Kosten:              € 50,00
Sponsoring:        nee
Accreditatie:      Ja, 2 punten voor Kabiz (doktersassistenten) en 2 punten voor ABC1 (huisartsen). Er is nog geen accreditie aangevraagd voor POH.
Begeleiding:       St. Reanimatie Leeuwarden e.o. / Nederlandse Hartstichting

Inleiding
Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de training AED & reanimatie. De training duurt ca. 2,5 uur. Gedurende een afwisselend programma van theorie en praktijk leert u volgens de Richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) een persoon te reanimeren en defibrilleren. Er wordt tijdens de cursus veel aandacht besteed aan het praktisch oefenen en reanimatie en de AED zullen ruimschoots aan bod komen. De instructeurs zijn werkzaam in de professionele hulpverlening op de Spoedeisende Hulp of Ambulancedienst.

De minimale groepsgrootte is 5 personen, de maximale groepsgrootte 8 personen.*

Geadviseerd wordt de training jaarlijks te herhalen. Indien u de training heeft gevolgd via de Doktersacademie ontvangt u op basis van de adviezen (European Resuscitation Council/Nederlandse Reanimatie Raad) jaarlijks een reminder. Het certificaat is twee jaar geldig. De jaarlijkse herhaling is voor de diensten bij Dokterswacht Friesland geen verplichting. U dient daarvoor wel in bezit te zijn van een geldig certificaat.

Inhoud
U leert de basale reanimatie bij een baby/kind of volwassene toe te passen in combinatie met een Automatische Externe Defibrillator (AED). Op basis van de evaluaties wordt de training regelmatig ge-update.

Inschrijven
U kunt zich via onderstaand overzicht aanmelden. Heeft u al een inlogcode, klik dan op de vermelde datum. Onder ‘vrij’ kunt u zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Heeft u nog geen inlogcode, vraag deze dan aan via het webformulier op de pagina "contact". Inschrijven kan tot uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de trainingsdatum, waarbij geldt vol = vol.

* De vermelding "geen gegevens om te tonen" betekent in dit geval niet dat er geen beschikbare plaatsen meer zijn. Mocht er voldoende belangstelling blijken dan kunnen er per avond minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers meedoen. De groep wordt dan in tweeën gesplitst en er wordt tijdens het oefenen met twee instructeurs gewerkt (twee groepen van 5-6 deelnemers). In het geval uw voorkeursdatum vol is kunt u dus via info@doktersacademie.nl op de wachtlijst geplaatst worden. In de eerste instantie wordt per avond slecht één groep (maximaal 8 deelnemers) opengesteld.

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

NB: Mocht u interesse hebben om deze geaccrediteerde training in uw eigen praktijk te organiseren neem dan gerust contact met ons op via info@doktersacademie.nl. SRLO verzorgd ook regelmatig incompany trainingen naar grote tevredenheid van de verschillende afnemers. We kunnen dit voor groteren groepen dus van harte aanbevelen!

Overzicht

Menu