Compagnonscursus Drachten 2019


Zoals altijd is het exacte programma een verrassing, maar er is volop gelegenheid te leren tijdens inspirerende workshops gegeven door professionals uit verschillende disciplines.

Ook wordt u door uw eigen collega's op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen binnen hun vakgebied en is er ruimschoots gelegenheid elkaar op een leuke manier beter te leren kennen tijdens verrassende sociale activiteiten.

Indien u zelf aan uw collega's bijvoorbeeld een interessante ontwikkeling, onderzoek of behandeling binnen uw vakgebied wilt presenteren, is er ook deze Compagnonscursus weer de ruimte om dat te doen in de vorm van een 5-minute movie!


U kunt uw vijf minuten filmpjes inleveren via WeTransfer.com op emailadres: a.kruit@nijsmellinghe.nl tot 15 september.


                                                                                                                                                                                                                Inschrijven                                                                                                                       

U kunt zich hieronder inschrijven. Heeft u al een inlogcode, klik dan onder het rode balkje met 'Overzicht' op de week van uw voorkeur. Onder 'vrij' ziet u het aantal plaatsen dat nog beschikbaar is. Heeft u nog geen inlogcode, vraag deze dan aan via de website van Doktersacademie: www.doktersacademie.nl .

Na aanmelding ontvangt u per direct een automatisch gegenereerde inschrijfbevestiging. Heeft u deze niet ontvangen, dan is uw inschrijving niet helemaal goed gegaan. Neemt u in dat geval contact met ons op: info@doktersacademie.nl.

LET OP: Het inschrijven bestaat uit twee stappen: Na het aanmelden voor de Compagnonscursus, wordt u nog gevraagd uw keuzes op te geven over kamerindeling, busreis en eventuele dieetwensen. Graag ook uw kledingmaat aangeven en of u voor de eerste keer deelneemt. Pas na het invullen van deze vragen is uw aanmelding compleet. Uw keuzes staan NIET op uw inschrijfbevestiging vermeld.

Betaling                                                                                             

De betaling van deze compagnonscursus gaat via automatische incasso. Bij inschrijving gaat u ermee akkoord dat het verschuldigde bedrag van € 500,- per persoon van het door u opgegeven bankrekeningnummer wordt afgeschreven.

Op uw inschrijfbevestiging staat het betreffende bankrekeningnummer vermeld. Op het moment dat de incasso plaatsvindt, ontvangt u een factuur. Als u de cursus zelf betaalt krijgt u de factuur in uw eigen mailbox, als de factuur naar uw praktijk of maatschap gaat, ontvangt deze de factuur in haar mailbox. In dat geval staan alle deelnemers die namens de praktijk of maatschap deelnemers op de factuur vermeld.

 Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!!

Dit jaar wordt alweer de 22e Drachtster Compagnonscursus georganiseerd, bedoeld voor specialisten uit Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten en de huisartsen in deze regio. Doel van de cursus is samenwerking en kennisuitwisseling tussen de eerste en tweede lijn te bevorderen.

Details

Doelgroep

medisch specialisten verbonden aan ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten en alle huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen verstandelijk gehandicapten en jeugdartsen in deze regio.

Datum en locatie

woensdag 25 t/m vrijdag 27 september 2019 ( week 1), Ameland

woensdag   2 t/m vrijdag  4 oktober 2019      ( week 2), Ameland

Tijd

13.00 uur(na de lunch) vertrek van de bus richting Holwerd( 25 sept en 2 okt) vanaf personeelsparkeerterrein ziekenhuis Nij Smellinghe

14.00 uur vertrek boot vanaf Holwerd

Terugkomst in Drachten vrijdagavond rond 21.00 uur

Prijs

€ 500,-

Sponsoring 

nee

Accreditatie

aangevraagd ( onder ABAN )

Commissie

Adrian Kruit, Ietje de Vries, Remmelt Looijen, Esther Nijhuis, Ietske Tack, Marjan van Keulen, Pepijn Gielkens en Willem Jan GroeneveldSchrijf u direct in

Bij inschrijving gaan u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Overzicht