Jubileum symposium KZF

Inleiding en inhoud

Dit jaar bestaat Ketenzorg Friesland 15 jaar en dat gaan we met jullie vieren! Al 15 jaar geven we samen met jullie inhoud aan de chronische zorg in de huisartsenpraktijk. 

Dat de zorg altijd in beweging is, weten jullie als geen ander. We zien ziekte en gezondheid nu in een ander perspectief en zetten in op Positieve Gezondheid. In 2040 heeft één op de drie Nederlanders twee of meer chronische aandoeningen, dat vraagt om een andere werkwijze.

Misschien heb je er al eens over gehoord, Integrale zorg, maar wat is dat nu eigenlijk en doe je dat nu al niet? In het land worden pilots gedaan en tijdens dit symposium zullen jullie hierover ervaringsverhalen horen, want ook wij gaan er mee aan de slag.

Daarnaast vinden we het heel belangrijk om jullie visies te horen, hoe kunnen we de zorg voor mensen met een chronische aandoening toekomstbestendig maken? Wie en wat hebben we daar voor nodig? Het ligt nog niet klaar op een presenteerblaadje, het is nog geen hapklare brok, wij hebben jullie input nodig om dit te gaan ontwikkelen.

Details
 

Doelgroep

POH-S en praktijkverpleegkundige aangesloten  bij Ketenzorg Friesland

Datum en tijd

27 oktober 2022 van 12.00 tot 16.30 uur

Locatie

Restaurant De Pleats,   Schoolstraat 82, 9251 ED Burgum

Kosten

Geen, dit symposium is gratis

Accreditatie

Wordt niet aangevraagd

Programma

We beginnen met een feestelijke lunch. Jullie horen over ervaringen uit het land met integrale zorg en we gaan sparren over dit onderwerp. We sluiten de middag af met een spetterend optreden van  cabaretgroep Op Sterk Water.

Dus sluit aan bij deze speciale jubileum editie, ontmoet elkaar, deel je kennis, haal inspiratie op en geniet!

Programma

12.00 uur

ontvangst met lunch

16.30 uur

afsluiting symposium

 

 

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Overzicht