Menu

Uitnodiging regiobijeenkomsten

Het zorglandschap en de eerste lijn zijn volop in beweging. Deze ontwikkelingen, de regionale visie van de huisartsenvereniging en interne ontwikkelingen, bieden voldoende aanleiding en input voor een nadere strategiebepaling voor Dokterszorg Friesland. Wij vinden het belangrijk dat u met ons meedenkt, daarom zoeken wij u graag op in de regio's Leeuwarden, Sneek en Drachten!


Wat gaan we doen? Nieuwe koers Dokterszorg
Graag willen wij de strategie 2022 van Dokterszorg en de onderdelen Dokterswacht, Ketenzorg, Doktersdiensten en Doktersacademie met huisartsen en medewerkers verder uitwerken. Dit doen we door met elkaar in gesprek te gaan met behulp van een aantal vragen. Ook onderwerpen waar niet specifiek naar gevraagd wordt, kunt u kwijt. Elk idee is waardevol.


Wat gaat er meer gebeuren? Huisartsenpost informatiesysteem
Ook vertellen we u graag meer over onze plannen voor een nieuw Huisartsen Informatiesysteem(HAPis). Dit callmanagementsysteem willen wij gezamenlijk met de drie noordelijke collega's ( Centrale Huisartsendienst Drenthe, Doktersdiensten Groningen en Medrie Zwolle) selecteren en mogelijk invoeren.


Zinvolle, leuke en inspirerende bijeenkomst
Door deel te nemen, levert u een belangrijke bijdrage aan het opstellen van een krachtige toekomstvisie voor Dokterszorg Friesland. Kortom, een zinvolle, leuke en inspirerende bijeenkomst, zodat we samen goed zijn voorbereid op de toekomst!!

Samen voorbereid op de toekomst

Aanmelden : graag voor 14 mei as
Programma

19.00- 19.30 uur

Inloop

19.30-20.30 uur

Nieuwe koers Dokterszorg

20.30-20.45 uur

Pauze

20.45-21.30 uur

Huisartsenpost Informatiesysteem

21.30 uur

AfsluitingInschrijven

Bij inschrijving gaan u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Overzicht

Menu