-----

Inloggen

U kunt hier inloggen met uw gebruikersnaam (= uw e-mailadres) en uw zelf gekozen wachtwoord. Weet u uw wachtwoord niet meer, klik dan hieronder op wachtwoord opvragen.

Let op! Gebruik uw inloggegevens van Doktersacademie.

Hulp bij inloggen

Terug naar het inlogvenster

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Wanneer u uw wachtwoord niet meer hebt of weet, klikt u bij het inlogscherm op de link "Wachtwoord opvragen". Vul het bij ons bekende mailadres in en vervolgens ontvangt u een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. 

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten

De gebruikersnaam is het e-mailadres dat bij ons bekend is en waarop u (in de meeste gevallen) mail van ons ontvangt. Wanneer u twijfelt of niet meer weet om welk mailadres het gaat, kunt u:

1)    Klikken op de link “Wachtwoord opvragen” en vervolgens het mailadres invullen waarvan u denkt dat dit de juiste is. Als dit het geval is ontvangt u een mail om de toegang opnieuw in te stellen

2)    Contact opnemen met de ICT Servicedesk, telefonisch op 088 118 17 95 of per mail via applicatiebeheer@dokterszorg.nl

Ik krijg geen mail via “Wachtwoord opvragen”

Wanneer het juiste mailadres invult, ontvangt een mail met daarin instructies om de toegang opnieuw in te stellen. Wanneer u geen mail ontvangt:

1)    Controleer uw SPAM of Ongewenste email map. Gmail gebruikers: indien u “Inbox Categorieën” gebruikt, bijvoorbeeld ‘Reclame’ of ‘Sociaal’, controleer ook of de mail daar wellicht tussen staat

3)    Neem contact op met de ICT Servicedesk, telefonisch op 088 118 17 95 of per mail via applicatiebeheer@dokterszorg.nl

Na het invoeren van uw inloggegevens kiest u hoe u wilt inloggen: als Persoon of als  contactpersoon (medewerker) van uw organisatie.  

Handig om te weten: 

Dokterszorg Friesland kent een aantal onderdelen. De meeste onderdelen hebben een eigen website, denk aan www.dokterswacht.nl, www.ketenzorgfriesland.nl en www.doktersacademie.nl.

Een aantal van deze sites heeft een afgeschermd deel waarop gebruikers kunnen inloggen. Als relatie van Dokterszorg Friesland, heeft u maar 1 account nodig om in te loggen op al deze websites. Bij Doktersacademie kunt u bijvoorbeeld inloggen om in te schrijven voor cursussen. Op www.mijndokterszorg.nl/ logt u in op het digitale relatieportaal van Dokterszorg Friesland.

Terug naar het inlogvenster