ACT 4-daagse basistraining voor leefstijlcoaches en diëtisten

Inleiding en inhoud

Training in gedragsverandering. Hoe zou het zijn als jij vanuit een stevig wetenschappelijk fundament je cliënten kunt begeleiden bij duurzame gedragsverandering? Je vertelt ze niet meer wat ze moeten doen maar je leert ze hun bewustwording te vergroten. Mensen gaan zélf ervaren wat voor hen werkt en keuzes maken die leiden tot een waardevol leven.

Aandacht voor de mentale component cruciaal bij gedragsverandering. Als gedrag veranderen simpel of eenvoudig was dan zouden we wel doen wat goed voor ons is, namelijk gezond eten en voldoende bewegen. Echter, er is een duidelijk kloof tussen wat we wel weten maar niet doen !

Als jij je cliënten naast de kennis over leefstijl ook kunt begeleiden bij het mentale stuk, dan ga je niet alleen betere resultaten bij je cliënten zien, maar ga jij je ook zekerder voelen in de trajecten. Men zal gaan ervaren wat jij als professional daadwerkelijk voor ze kunt betekenen.

Details
 

Doelgroep

leefstijlcoaches en diëtisen

Datum en tijd

Donderdag en vrijdag 26 en 27 januari 2023en donderdag en vrijdag 16 en 17 februari 2023 van   9.30 - 16.45 uur, inclusief lunch.

Locatie

kantoor Dokterszorg, K.R. Poststraat 70-72, 8441 ER Heerenveen

Prijs

€  1.060,00

Sponsoring 

n.v.t.

Accreditatie

48 studiepunten bij KABIZ en 65 punten bij ADAP

Docent

Dr. Heidi Stiegelis. Psycholoog, gepromoveerd in Medische Wetenschappen en bedenker van ETEN = GEDRAG

 

Doelstelling

Ervaringsgerichte trainingen. Op basis van Acceptance and Commitment Training (ACT), de nieuwste stroming binnen de psychologie, is er nu een training op maat voor diëtisten en leefstijlcoaches. Hierbij ga je de 6 kernprocessen van ACT zelf ervaren en leer je hoe je deze vaardigheden vervolgens ook bij je cliënt kunt inzetten zodat ze hun zelfregie vergroten, bewuster besluiten nemen en bewegen richting een gezonde leefstijl en een waardevol leven. 

Na het volgen van deze training kun je toegang krijgen tot het landelijk ACT en Leefstijl netwerk.

Programma

9.00 - 9.30 uur

ontvangst met koffie/thee

12.15 - 12.45 uur

een eenvoudige lunch staat voor u klaar

16.30 - 16.45 uur

afsluiting

 

's morgens en 's middags is er een korte pauze met koffie/thee

 

 

Schrijf u direct in

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Overzicht