AED & Reanimatie

Inleiding en inhoud

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de training AED & reanimatie. De training duurt ca. 2,5 uur. Gedurende een afwisselend programma van theorie en praktijk leert u volgens de Richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) een persoon te reanimeren en defibrilleren. Er wordt tijdens de cursus veel aandacht besteed aan het praktisch oefenen en reanimatie en de AED zullen ruimschoots aan bod komen. De instructeurs zijn werkzaam in de professionele hulpverlening op de Spoedeisende Hulp of Ambulancedienst.

De minimale groepsgrootte is 5 personen, de maximale groepsgrootte 8 personen.*

Geadviseerd wordt de training jaarlijks te herhalen. Indien u de training heeft gevolgd via de Doktersacademie ontvangt u op basis van de adviezen (European Resuscitation Council/Nederlandse Reanimatie Raad) jaarlijks een reminder. Het certificaat is twee jaar geldig. De jaarlijkse herhaling is voor de diensten bij Dokterswacht Friesland geen verplichting. U dient daarvoor wel in bezit te zijn van een geldig certificaat.

U leert de basale reanimatie bij een baby/kind of volwassene toe te passen in combinatie met een Automatische Externe Defibrillator (AED). Op basis van de evaluaties wordt de training regelmatig ge-update.

 

Details
 

Doelgroep

Huisartsen en medewerkers uit de huisartsenpraktijk

Datum en locatie

Onderaan deze pagina ziet u op welke data de cursussen in 2024 plaatsvinden.
Alle scholingen vinden plaats bij het Opleidings- en kenniscentrum BHV Friesland, Zwettestraat 3, 8912 AH  Leeuwarden

Tijd

19:00 – 21:30 uur

Prijs

€ 75,00

Sponsoring 

Nee

Accreditatie

3 punten voor: Kabiz, ABC1 , NVvPO, V&VN

Docent

BHV Centrum Friesland  / Nederlandse Hartstichting

Extra

Mocht u interesse hebben om deze geaccrediteerde training in uw eigen praktijk te organiseren neem dan gerust contact met ons op via info@doktersacademie.nl. BHV Centrum Friesland verzorgt ook regelmatig incompany trainingen naar grote tevredenheid van de verschillende afnemers. We kunnen dit voor grotere groepen dus van harte aanbevelen!

Schrijf u direct in

Bij inschrijving gaan u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Overzicht