Burgumer Reeks 2021 "DIGI-KLAS"

Een vierdaagse scholing voor de huisarts

Inleiding en inhoud

De Burgumer Reeks 2021 gaat weer plaatsvinden en wel als "Digi-Klas". Dat wil zeggen dat wij deze vier avonden klassikaal aanbieden voor 12 mensen, en digitaal voor een (bijna) onbeperkt aantal mensen. Dat betekent dat, als er voldoende belangstelling is, deze cursus doorgaat óók als Corona grote bijeenkomsten verhindert.

Wat gaan wij u aanbieden?

  • 15 februari - Nood aan de man; een cursus over de mannenpil en penisperikelen.
  • 23 maart - VR en Hypnose, een cursus over wat Virtual Reality en hypnose kunnen betekenen voor pijnbestrijding.
  • 21 april - KOPP en KOV-kinderen. Kinderen van ouders met een psychiatrische stoornis of kinderen van verslaafde ouders. Hoe herken en help je hen?   
  • 27 mei - Be Prepared, PrEP in de HAP - over samenwerking met de GGD, vaccinatie, infectiepreventie en PrEP
    Iedere avond is er een pauze waarbij we de deelnemers die thuis achter de laptop zitten in "breakout rooms" onderbrengen. Dat wil zeggen dat u met een beperkt clubje mensen tijdens de pauze, als u wilt, even kunt brainstormen, netwerken of gezellig bij kunt praten. 
    De deelnemers op kantoor doen dat natuurlijk ook.
Details
 

Doelgroep

De Huisarts

Datum en locatie

15 februari, 23 maart, 21 april en 27 mei 2021 voor 12 mensen op het Stafkantoor van Dokterszorg in Heerenveen en voor de anderen thuis

Tijd

19.00-21.15 uur

Prijs

€ 175,- voor 4 avonden. 
Indien u één of meer losse onderdelen wilt volgen, dan zijn de kosten € 50,00 per keer. Als u daarvoor kiest, wilt u ons dan mailen welke avond(en) u wilt volgt? 
Ons e-mailadres is info@doktersacademie.nl.

Uw AIOS-H mag gratis deelnemen. Als hij of zij dat wilt, wilt u dat dan per mail aan ons doorgeven via ons emailadres dat hierboven genoemd staat?

Sponsoring 

Nee

Accreditatie

Ja, 2 punten per avond

Docent

Diverse docenten.

 

Doelstelling

Na iedere avond bent u goed geïnformeerd over een onderwerp dat niet zo bekend is. Daardoor hebt u handvatten om diverse problemen goed aan te pakken.

Schrijf u direct in

Bij inschrijving gaan u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Overzicht