GoodHabitz 

Eindeloos leren voor € 65,00 !


Maak gebruik van deze mooie kans: 1 jaar lang ongelimiteerd leren voor € 65!
Als medewerker van een huisartsenpraktijk is het belangrijk dat je je professioneel en persoonlijk blijft ontwikkelen. Dit zorgt bovendien voor meer werkplezier. Nieuwe kennis en inzichten inspireren en geven energie! Hoe fijn is het om die kennis en inzichten vanuit je eigen regie, passend bij je interesse en leervoorkeur, vanachter je laptop  te kunnen doen? Of download de app van GoodHabitz op je telefoon.

Details
 

Doelgroep

Alle medewerkers van de huisartspraktijk

Prijs

€ 65,00 (voor een één-jarig abonnement)

Accreditatie

Niet van toepassing

Breed cursusaanbod

Of het nu gaat om scholingen die aansluiten bij je vakgebied, een cursus persoonlijke kracht, Microsoft 365, mindfulness of hoe om te gaan met social media, in het brede cursusaanbod zit voor elk wat wils. Vanuit Dokterszorg Friesland dragen we graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van medewerkers in de huisartsenzorg in Friesland. Daarom bieden we je deze mooie kans om 1 jaar lang zoveel mogelijk online scholingen te volgen die jouw interesse hebben. Alle scholingen vind je op het online leerplatform van GoodHabitz. Omdat het om online scholingen (e-learnings) gaat, leer je waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Online leerplatform GoodHabitz

Nieuwsgierig? Kijk op de website van GoodHabitz en laat je verrassen door het aanbod.

Schrijf u direct in

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
Enkele dagen na uw inschrijving, ontvangt u een e-mail van Team@GoodHabitz met de activatiecode voor GoodHabitz. Let op: deze mail komt soms in uw spambox terecht.

Overzicht