It giet oanline - Webinar Texelcommissie

Inleiding en inhoud

De Texelcommissie nodigt u uit om deel te nemen aan het webinar "It giet oanline", over digitaal dokteren, persoonlijke zorg bereikbaar en dichtbij, op afstand. Het webinar duurt ongeveer 1,5 uur, is gratis en we hebben accreditatie aangevraagd voor 1,5 punt.

Tijdens dit afwisselende webinar leert u op een inspirerende manier hoe elke huisarts in Friesland zou kunnen dokteren met minder druk op de ketel, met een blijer team en tevreden patiënten. We geven u een kijkje in de keuken van een praktijk waar anders en digitaal gedokterd wordt. Een manier van werken die zowel interessant kan zijn voor de huidige huisartsen als voor aankomende huisartsen die in Friesland willen werken. Een oplossing voor het huisartsentekort?

Vladan Ilic is al jaren werkzaam als digitale huisarts in Amsterdam en kan bevlogen vertellen. Op Texelse wijze kunnen we met Vladan in gesprek gaan. We rekenen op alle trouwe Texelgangers, opdat we het samen scholen niet vergeten!

 

 

 

 

Details
 

Doelgroep

Huisartsen

Datum en locatie

21 oktober 2020 - een Webinar vanuit uw eigen woonkamer, praktijk of vakantieadres

Link

Ongeveer een week vóór aanvang ontvangt u een e-mail met de inloggegevens en de andere belangrijke details die u nodig hebt.

Tijd

20.00-21.30 uur

Prijs

Gratis

Sponsoring 

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Friesland, Advitronics,De Friesland Zorgverzekeraar, Team Medische Desk Friese Rabobanken en Clickdoc van CompuGroup Medical.

Accreditatie

Aangevraagd voor 1,5 punt

Docent

Vladan Ilic, huisarts Westerdokters Amsterdam

Extra

De eerste 100 inschrijvers opteren voor een toegangskaart met korting voor de voorstelling

"It Wie Op in Simmer Jûn" in de Lawei in Drachten in december van dit jaar

Belangrijk!

Het is goed dat u zich realiseert dat, als u zich voor dit webinar inschrijft, u akkoord gaat met het feit dat wij uw e-mailadres doorgeven aan

AV Brothers.  

Doelstelling

Na dit webinar heeft u meer inzicht in een nieuw fenomeen "digitaal dokteren". 

Schrijf u direct in

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Overzicht