Jubileum Event

Inleiding en inhoud

Dinsdag 27 september verwelkomen wij een bijzondere gast voor een inspirerende lezing in het sfeervolle Posthuis Theater in Heerenveen.
Speciaal voor ons jubileumjaar reist deze BN’er af naar het Friese Haagje om te vertellen over leven, het overwinnen van tegenslagen en elke dag beter worden.
Vanuit zijn medische geschiedenis en ervaring als topsporter weet hij als geen ander de link met de gezondheidszorg en Friesland te leggen.
Wie hij is? Niemand minder dan Olympisch kampioen Maarten van der Weijden!

Dokterszorg in beweging
Dokterszorg Friesland viert dit jaar maar liefst 5x een jubileum. Dokterszorg, Doktersdiensten en Doktersacademie bestaan 10 jaar, Ketenzorg 15 jaar en Dokterswacht alweer 20 jaar.
In de afgelopen jaren kwamen vernieuwingen in een stroomversnelling en deden we - met vallen en opstaan - nieuwe inzichten op. 2020 en 2021 waren pittige jaren, maar ook jaren waarin we met elkaar wendbaarheid en veerkracht lieten zien. En waarin goede patiëntenzorg altijd voorop bleef staan. Daar zijn we trots op!

Inspirerende lezing
Omdat we jarig zijn, willen we natuurlijk graag trakteren. Speciaal daarom hebben we Olympisch kampioen Maarten van der Weijden uitgenodigd voor een inspirerende lezing.
Maarten kreeg in 2001 leukemie, overwon deze ziekte en knokte zich terug. In 2008 won hij in Peking Olympisch goud met zwemmen in open water. In 2019 heeft hij als eerste persoon ooit de Elfstedentocht succesvol zwemmend afgelegd.
Onderwerpen als doorzettingsvermogen, ambitie, het omgaan met tegenslagen, innovatie en succesvol samenwerken komen in zijn lezing uitgebreid aan bod. Maarten laat ons de link zien tussen topsport en topzorg!
 

Details
 

Doelgroep

Huisartsen en medewerkers van Dokterszorg

Datum en locatie

27 september 2022 bij het Posthuis Theater in Heerenveen

Tijd

16.45-19.15 uur

Spreker

Maarten van der Weijden

 

Programma

16.45 uur

Inloop met een hapje & drankje

17.15 uur

Ludieke opening

17.45 uur

Lezing Maarten van der Weijden

18.45 uur

Hapje & drankje

 

 

 

 

Schrijf je direct in

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Overzicht