Lezing Rik Mange, pijnpoli MCL

Inleiding en inhoud

“VAN PIJN NAAR WELZIJN”: de behandeling van chronische pijn gebaseerd op de principes van ‘begrijp de pijn’: met kennis en geduld en de hulp van de neurowetenschappen.
Oftewel: de weg uit het pijndoolhof.

Aanhoudende lichamelijke klachten (waaronder pijn) kunnen in de spreekkamer een behoorlijke uitdaging vormen. Zeker als succes uitblijft ondanks alle inspanningen kan het leiden tot frustratie en wanhoop bij zowel patïent als behandelaar.

Details

Doelgroep

Praktijkondersteuner GGZ

Datum en tijd

16 mei 2022 van 14.00 - 15.30 uur

Locatie

Dokterszorg Friesland, K.R. Poststraat 70-72, 8441 ER Heerenveen.      Eventueel is het mogelijk om deze sessie via Zoom te volgen. 

Prijs

Voor leden  kwaliteitsnetwerk POH-GGZ Friesland gratis
Voor niet-leden kwaliteitsnetwerk POH-GGZ Friesland € 25,00

NB op de bevestiging staat nog het bedrag van € 25,00. Na controle door de administratie wordt dit aangepast op € 0,00 euro voor leden van het kwaliteitsnetwerk POH-GGZ Friesland.

Accreditatie

2 accreditatiepunten voor LV POH-GGZ 

Docent

Rik Mange, Verpleegkundig Specialist afdeling Pijngeneeskunde MCL

 

Aan de hand van de NHG standaarden M102 (SOLK) en M106 (pijn) en de meest recente neurowetenschappelijke inzichten gaan we een uitweg zoeken uit dit "doolhof": op weg naar welzijn via de weg van herstel. Makkelijker kan ik het niet maken, wel leuker!

Schrijf u direct in

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
Bent u niet in de gelegenheid te komen en wilt u deze sessie via Zoom volgen? Ook dan graag inschrijven en stuur ons separaat per e-mail dat u de sessie digitaal wilt volgen.

Overzicht