Maak van voetzorg geen kopzorg

Inleiding en inhoud

Het voetonderzoek kan best een hele uitdaging zijn, tijdens deze workshop wordt de NIV richtlijn diabetische voet besproken door een expert.  Voorts aandacht voor het voetonderzoek en de SIMS classificatie. Door middel van casuïstiek krijg je meer kennis over het toepassen van de richtlijn en krijg je meer grip op het beoordelen van wat je ziet!  Tevens wordt ingegaan op de veranderingen in de zorgmodule preventie diabetische voetulcera.

Details
 

Doelgroep

Huisarts, praktijkondersteuner, praktijkverpleegkundige

Datum

20 mei 2021  en  29 september 2021 te volgen middels Digi-Klas

Tijd

19.15 - 21.15 uur

Digi-Klas

Dat betekent dat zowel de docent als een deel van de cursisten deze scholing in onze studio op kantoor Dokterszorg volgt. Een ander deel van de cursisten volgt dezelfde scholing vanuit huis via ZOOM. 

Prijs

€ 50,-          Deelnemers KZF betalen € 35,- 

 (op de factuur staat het bedrag van € 50,-  , na controle of u KZF deelnemer bent, wordt het factuurbedrag aangepast naar € 35,-)

Sponsoring 

n.v.t.

Accreditatie

Accreditatie wordt voor 2 punten aangevraagd bij ABC-1, NVvPO, V&VN

Docent

Leonie Rosien, Diabetes Podotherapeut & onderzoeker Isala Diabetes Centrum

Programma

 

KLASSIKAAL:  Vanaf 18.45 uur ontvangen wij u op ons kantoor Dokterszorg te Heerenveen. Met daarbij inachtneming van de Corona-maatregelen.

 

WEBINAR: Vanaf 19.00 uur digitale ontvangst in ZOOM. Enkele dagen voor de workshop ontvangt u de inlogcode om deze sessie via ZOOM te volgen.

 

19.15 uur aanvang workshop

 

21.15 uur afsluiting workshop

Schrijf u direct in

Hieronder kunt u de keuze maken om de scholing bij ons op kantoor te volgen (KLASSIKAAL) of dezelfde scholing te volgen als WEBINAR.  Bij inschrijving gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden

Overzicht