Triage verdieping: Buikklachten

Inleiding en inhoud

Bij deze training staat net als in de basistraining, triage volgens de Triagewijzer centraal. Bij deze verdiepende training wordt echter ingezoomd op 'buikklachten'. Patiënten bellen met veel verschillende buikklachten naar de huisartsenpraktijk en soms is het lastig te bepalen wat de ingangsklacht is. Hoe bepaal je of het spoed is of dat advies de juiste zorg is die de patiënt nodig heeft. Tijdens deze training wordt ingegaan op de betreffende richtlijnen. Welke informatie heb je nodig ? Hoe kan de Triagewijzer je hierbij helpen en hoe pas je dat toe in de praktijk? De meest voorkomende ingangsklachten worden met elkaar doorgenomen, onder andere op basis van zelf ingebrachte casuïstiek.


Doelgroep

Doktersassistenten die de basistraining " Triage in de dagpraktijk" hebben gevolgd

Datum en locatie

 3 november 2020,   Kantoor Dokterszorg Friesland, K.R.Poststraat 70-72 , 8441 ER Heerenveen

Tijd

16.00-20.30 uur

Prijs

155,-

Sponsoring 

n.v.t

Accreditatie

accreditatie is aangevraagd

Docent

Karin Stuurman en een auteur. Karin is een ervaren docent, tevens werkzaam als triagiste bij Dokterswacht Friesland. Ook de auteur is triagiste bij DWF met vele jaren ervaring.

Doelstelling

Het leren met en van elkaar in een veilige leeromgeving is het uitgangspunt, zodat je als doktersassistente na deze training de nieuw opgedane informatie, kennis en vaardigheden in de daagse praktijk toe kunt passen.  Je eigen casus kun je per e-mail opsturen naar info@doktersacademie.nl

Programma

15.45 -16.00  uur

Inloop

16.00 - 18.00 uur

1e deel cursus

18.00 - 18.30 uur

Pauze met eenvoudig warm buffet

18.30 - 20.30 uur

2e deel cursus + afsluiting

Inschrijven

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Overzicht