Triage verdieping: Buikklachten

Inleiding en inhoud

Bij deze training staat net als in de basistraining, triage volgens de Triagewijzer centraal. Bij deze verdiepende training wordt echter ingezoomd op 'buikklachten'.Patiënten bellen met veel verschillende buikklachten naar de huisartsenpraktijk en soms is het lastig te bepalen wat de ingangsklacht is. Hoe bepaal je of het spoed is of dat advies de juiste zorg is die de patiënt nodig heeft. Tijdens deze training wordt ingegaan op de betreffende richtlijnen. Welke informatie heb je nodig ? Hoe kan de Triagewijzer je hierbij helpen en hoe pas je dat toe in de praktijk? De meest voorkomende ingangsklachten worden met elkaar doorgenomen, onder andere op basis van zelf ingebrachte casuïstiek.


Doelgroep

Doktersassistenten die de basistraining " Triage in de dagpraktijk" hebben gevolgd

Datum en locatie

27 maart 2019 Stafkantoor Dokterszorg Friesland, K.R.Poststraat 70-72 , 8441ER Heerenveen, begane grond zaal 009A

Tijd

12.30-16.30 uur

Prijs

160,-

Sponsoring 

n.v.t

Accreditatie

accreditatie is aangevraagd

Docent

Karin Stuurman


Doelstelling

Het leren met en van elkaar in een veilige leeromgeving is het uitgangspunt, zodat je als doktersassistente na deze training de nieuw opgedane informatie,kennis en vaardigheden in de daagse praktijk toe kunt passen.

LET OP!Deelnemers leveren een casus aan op papier bij de start van de training. Het formulier wordt een week van te voren toegestuurd.

 

 

Programma

12.15 -12.30  uur

Inloop +koffie

12.30 - 14.45 uur

1e deel cursus

14.45 - 15.10 uur

Pauze met snack

15.10 - 16.30 uur

2e deel cursus + afsluiting

Inschrijven

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Overzicht